Samsung Galaxy Z Flip 6 tamamen sızdı! İşte tasarımı ve özellikleri

Samsung’un yeni katlanabilir telefonu Samsung Galaxy Z Flip 6 bugün detaylı görselleri ve özellikleri ile ortaya çıktı. 10 Temmuz’da gerçekleşecek olan Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacak olan Galaxy Z Flip 6 şimdi tüm detayları ile karşımızda. İşte Samsung Galaxy Z Flip 6’nın özellikleri ve tasarımı.

Samsung Galaxy Z Flip 6 10 Temmuz’da tanıtılacak!

10 Temmuz’da Galaxy Unpacked etkinliği kapsamında Gaalxy Ring, Galaxy Watch 7 ve Galaxy Z Fold 6 gibi birçok yeni modelini gözler önüne sürecek olan Samsung, yine aynı etkinlikte yeni Z Flip modelini de karşımıza çıkaracak. Ancak güçlü bir kaynak lansman öncesi Galaxy Z Flip 6’nın tüm tasarımını ve özelliklerini ortaya döktü.

Görsellere bakıldığında önceki Z Flip modelinin hatlarından ayrılmadığını gördüğümüz Galaxy Z Flip 6, arka tarafta iki adet kamera ile bizleri karşılıyor. Bu sefer daha kalın çerçevelere sahip olan kameralar, yine kalın çerçevelere sahip ikincil ekranın hemen üstünde yer ediniyor. Genel olarak köşeli hatlara sahip olan Galaxy Z Flip 6, katlanma noktasında ikonik “Samsung” logosunu taşıyor. Geri kalan kısımlar ise yine alt modeli ile örtüşüyor.

6,7 inç büyüklüğünde iç ekranla gelecek olan Galaxy Z Flip 6, AMOLED ekranda 1080 x 2640 piksel FHD+ kalitesinde görüntüler sunacak. 120Hz yenileme hızına sahip olan katlanabilir panel, hemen üst kısmında 32 Megapiksellik bir selfie kamerası taşıyacak. Arka tarafta ana kamera olarak 50 Megapiksellik bir sensör kullanılırken, bunun hemen yanında 12 Megapiksellik bir geniş açılı sensör yer alıyor.

Gücünü Galaxy S24 Ultra gibi Snapdragon 8 Gen 3 işlemciden alan Galaxy Z Flip 6, 12GB RAM bellek ile güçleniyor. 256GB ve 512GB olmak üzere iki adet UFS 4.0 depolama seçeneğine sahip olan cihazın, 8GB RAM’li farklı bir versiyonunun da olması bekleniyor. Önceki modele göre biraz daha kalın olması beklenilen Galaxy Z Flip 6, 25W hızlı şarj destekli 4000 mAh’lik bir pil ile donatılacağı bilgisini de yine gizli tutamıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx